Welkom op de website van Bochwiki

Lees dit bericht voor uitleg!

Wat is Bochwiki?

Bochwiki is een gigantisch platvorm voor alle informatie bekend over het aardewerk oeuvre van de familie Boch die door de jaren heen is gegroeid. Er is informatie te vinden vanaf de oorspronkelijke Boch Luxembourg t/m Royal Boch die nog in La Louvière werd geproduceerd. Het daaruit gevloeide hedendaagse merk Royal Boch die in China wordt geproduceerd, wordt hier niet in meegenomen. We delen catalogussen, folders, teksten, foto’s, krantenknipsels en alles wat we kunnen vinden aan informatie over het merk. De bronnen zijn eindeloos!

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om op Bochwiki naar info te zoeken. Dit kan onder andere door op de naam van een servies te zoeken in de zoekbalk, indien de naam bekend is. In het menu kan er onder “vormen en decors” naar de naam van een item of decor gezocht worden onder verschillende categoriën. Bij “serviezen”, “toiletteries” en “kunstwerken en deco” is er een overzicht van alle bestaande (bekende) reeksen waar doorheen kan gescrolld worden.

Is er iets niet vindbaar op de website, of heeft u aanvulling, neem dan contact op via de contact pagina. Wij staan altijd open voor verbetering.

Neem vooral de tijd om heel veel te lezen en ontdekken!

Veel plezier!

← Vorig bericht

Volgend bericht →

1 Reactie

  1. Viviane Vanbever

    Proficiat met de leerzame website,ik ga hem zeker nog dikwijls raad plegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *